Home Bancuri Un bărbat căsătorit, refuzat în repetate rânduri de soţia sa

Un bărbat căsătorit, refuzat în repetate rânduri de soţia sa

0
231

Un bărbat căsătorit, refuzat în repetate rânduri de soţia sa, se hotărăşte să meargă la bordel. Se duce, intră înăuntru şi se fac două uşi. Pe una scrie căsătoriţi, pe alta scrie necăsătoriţi.Să gândeşte să-şi dea jos verigheta, dar, om cinstit, intră la căsătoriţi.
Acolo, alte două uşi: pe una scrie cu chestie mică, pe alta, cu chestie mare.Neştiind care-s pretenţiile acolo, om modest, deschide uşa la, cu chestie mică.Din nou, două uşi: pe una scrie cu bani mulţi, pe alta, cu bani puţini. Modest, intră la cu bani puţini şi se trezeşte direct în stradă, unde un automat îi oferă un bileţel pe care scria:
Bani nu ai, căsătorit eşti, sulă mică ai, ce naiba mai cauţi la curve!?

BONUS MAXIBANCURI:

Un vânător merge cu câinele lui la vânătoare. Împuşcă el o raţă care cade în lac şi îşi trimite câinele să aducă raţa. Câinele pleacă dar, surpriză, nu înoată ci merge pe apa lacului. Vanatoarul împuşcă încă o raţă şi faza se repetă. Un lucru este clar: câinele poate să mearga pe apă! A doua zi vânătorul ia un coleg cu el pentru a vedea şi el minunea însă nu îi spune despre ce este vorba. Toată ziua au împuşscat vânătorii noştrii la raţe care cădeau în lac şi câinele le aducea ca de obicei mergând pe apă. Din partea celui de-al doilea vânător nu a venit însă nici-o remarcă. Către seara îl întreabă:
– Auzi, ţie toată ziua nu ţi s-a părut nimic interesant la câinele meu?
– Ba da, răspunde prietenul, faptul că nu ştie să înoate…

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here