Home Bancuri O mamă vine pentru o zi în vizită la fiul ei.

O mamă vine pentru o zi în vizită la fiul ei.

0
100

O mamă vine pentru o zi în vizită la fiul ei.
El locuiește într-un alt oraș, alături de o tânără.
În timpul cinei, mama observă cât de frumoasă este colega de apartament a fiului său. De foarte mult timp ea bănuia că între cei doi ar exista ceva mai mult decât o relație, însă niciodată nu a pus întrebări despre acest subiect.
Cât timp au stat acolo, cei doi tineri s-au purtat normal, ca niște adevărați colegi care împart un apartament. Chiar și așa, mamei i se părea ceva ciudat, însă nu voia să pară suspicioasă.
Imediat ce au rămas singuri, fiul i-a zis mamei sale:

 • Știu la ce te gândești, dar te asigur că ea este doar colega mea de apartament. Suntem foarte buni prieteni, nimic mai mult!
  După o săptămână de la vizita mamei, tânăra i-a spus băiatului:
 • Știu că nu este frumos, dar de când a venit mama ta în vizită ne lipsește farfuria de argint. Era pusă pe noptieră ca piesă decorativă. Nu crezi că a luat-o ea, nu?
 • Nu, nu cred, dar ca să fim siguri, îi voi da un mesaj și-am s-o întreb!
  Tânărul și-a luat telefonul și a început să scrie:
  ‘Dragă mama, nu spun că ai luat farfuria de argint când ai venit la mine în vizită, nu spun nici că n-ai luat farfuria de argint, dar acea farfurie lipsește de când tu ai fost la mine. Te iubesc!’.
  Răspunsul mamei:
  ‘Dragul meu, nu spun că te culci cu acea fată și nu spun nici că nu te culci cu ea, însă, dacă ar fi dormit în patul ei, ar fi găsit farfuria de argint pusă sub pernă! Cu dragoste, mama

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here