Doctorul Roman si politicienii

0
1706

Vine doctorul american si spune:
– La noi, in America, medicina e asa de avansata, ca scoatem un rinichi de la unu’, il transplantam la altu’ si dupa 6 saptamani ala deja isi cauta de lucru!
Apare apoi doctorul german si raspunde:
– Asta e o nimica toata.Sa vezi, la noi, in Germania , scoatem un plaman de la unu’, il transplantam la altu’ si dupa 4 saptamani ala deja isi cauta de lucru!
Doctorul rus spune:
– Nici asta nu-i mare scofala; la noi, in Rusia, scoatem 1/2 de inima de la unu’, o transplantam la altu’ si dupa 2 saptamani amandoi deja isi cauta de lucru!
Se ridica doctorul roman si raspunde:
– N-avem ce sa comparam, toti sunteti inapoiati fata de noi; la noi, in Romania, am luat unul fara creier si fara inima, l-am pus prim-ministru si acum toti ne cautam de lucru…

BONUS:

Citeste si urmatorul banc➡️

Un avocat, tată a 8 copii, nu reuşea să închirieze o locuință, tocmai pentru că avea 8 copii. Într-o zi acesta i-a spus sotiei să facă o plimbare până la cimitir cu 7 dintre copii, el urmând să caute chirie însotit de cel de-al optulea Când proprietarul l-a întrebat dacă mai are alti copii, acesta i-a răspuns: Ceilalti 7 sunt în cimitir cu mama lor. Avocatul a obtinut chiria, după care îi spune fiului său: Vezi? Nu are rost să minti. Trebuie doar să foloseşti cuvintele potrivite. Puştiul a devenit …politician.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here