Home Bancuri Cea mai intelegatoare sotie din lume

Cea mai intelegatoare sotie din lume

0
33279

Maria mai avea foarte puţin si urma să nască şi, pentru că era o nevasta extrem de iubitoare, îi zice barbatului urmatoarele:

– Dragul meu, eu te înţeleg prea bine. Ia şi tu nişte bani şi du-te la femei, că nu mă supăr……..

Vasile, incantat, ia banii şi pleacă. După scurt timp, se întoarce acasă, iar Maria îl întreabă foarte mirată:

– Ce-i cu tine, Vasile? Te-ai răzgândit? De ce-ai venit aşa devreme?

– Nu, dragă. Când coboram scările, m-am întâlnit cu nevasta lui Gheorghe. M-a întrebat unde mă duc şi mi-a propus o afacere: să merg la ea şi să împărţim banii pe din două. Aşa că am făcut şi economie…

– Fir-ar a naibii ea să fie! izbucneşte Maria înfuriată. Când ea era gravidă, eu nu i-am luat niciun ban lui Gheorghe…

BONUS:

Un frizer,pentru a-și face putina reclamă, s-a hotarat sa agate in fața frizeriei o colivie cu un papagal extrem de guraliv. Papagalul își făcea grozav treaba,îndemnând trecătorii să intre in frizerie,dar,atunci când trecea o anume domnișoară, ii adresa tot felul de apelative:

-Zdreantaaa!!!
-Parasutaaa!!!
Enervată la culme,într o zi,domnișoară intră in frizerie,si-i povestește frizerului cum se manifestă obraznica zburătoare. Stupefiat,frizerul,decide sa pedepsească papagalul, așa ca ii cătrănește penele colorate, cu cremă de pantofi,după care il pune din nou afară, in colivie.

A doua zi,domnișoara trece prin fața frizeriei,dar orătania tace.A doua zi la fel,papagalul tace mormânt. Domnisora se proțăpește in fata coliviei si ii zice papagalului:
-Taci cioară, taci acum!!!?

Papagalul își ridică semeț capul si ii spune:
-Un gentlemen,mai ales îmbrăcat intr-un smoking negru, elegant ,nu stă de vorbă cu c*rvele!!!

BONUS:

Un tip ajunge la portile Raiului, in fata lui Sf. Petru.Acesta il intreaba: – Ai facut ceva deosebit in viata ta care sa merite sa intri in Rai? – Da, ma pot gandi la un singur lucru. Odata , cand faceam un drum in Black Hill in Dakota, am dat peste un grup de motociclisti duri si mari si rai care maltratau o tanara. M-am dus direct la ei si le-am cerut sa o lase in pace dar ei nu m-au ascultat. Asa ca m-am dus la cel mai mare, cel mai tatuat si i-am tras una in cap, i-am rasturnat motocicleta, i-am smuls cercelul din nas si l-am aruncat la pamant. Apoi am tipat : – Acum, inapoi baieteilor sau veti avea de-a face cu mine! Sf. Petru a fost impresionat. – Cand s-a intamplat asta? – Acum cateva minute…

Bonus:

– Dar, domnule, de ce vreţi să divorţaţi?

– Soţia mea mă tratează ca pe un câine.

– Vă loveşte? Vă jigneşte?

– Aaaaa…nuuuu,dar  vrea să-i fiu fidel!

Bonus:

– Dacă nu e mâncarea gata în câteva minute, mă îmbrac şi mă duc la restaurant. – Mai aşteaptă, te rog, zece minute. – De ce? E mâncarea gata? – Nu, mă îmbrac şi eu şi vin cu tine.

Bonus:

Bărbatul către soţia sa: „Facem pariu că nu eşti în stare să-mi spui ceva care să mă facă în acelaşi timp vesel şi trist?” Femeia se gândeşte o clipă şi aruncă o frază ca din puşcă: „Scumpule, tu o ai cea mai mare dintre toţi bărbaţii din bloc”

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here