PRIMELE IMAGINI DE LA CUNUNIA FIICEI LUI GIGI BECALI! CUM S-A ÎMBRĂCAT MIRESICA! GINERELE A ”COPIAT” MODELUL SOCRULUI MULTIMILIONAR

0
428


Sărbătoare mare în familia unuia dintre cei mai cunoscuți multimilionari din România. Fiica lui Gigi Becali și alesul inimii ei, Mihai Mincu, și-au unit destinele.

Astăzi e una dintre cele mai importante zile din viața latifundiarului din Pipera. Fiica lui Gigi Becali se căsătorește cu alesul inimii, tânărul afacerist Mihai Mincu. Potrivit surselor noastre, cei doi tineri și-au dorit ca totul să se desfășoare într-un cadru restrâns, departe de ochii curioșilor. Mihai Mincu și fiica milionarului vor spune cel mai important ”Da” din viață în fața ofițerului de stare civilă în cadrul unei ceremonii organizate într-un renumit hotel din Capitală.

Îmbrăcată într-o rochie albă, mulată pe corp, fiica lui Gigi Becali – care părea să fie extrem de emoționată – a ajuns, în urmă cu puțin timp, la celebrul hotel din București. Mihai Mincu, care, oficial, de azi devine ginerele patronului de la FCSB, și-a copiat socrul în această zi atât de importantă. ”Prințișorul de Dobroești” a ales să poarte o redingotă asemănătoare cu cele purtate de Gigi Becali.

Cucerit de ginerele său
”Are peste 1,85 m, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut! Dar am încredere că va face numai bine”, a spus Gigi Becali la România TV.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here