Milionari peste noapte cu darul de nuntă. Incredibil câți bani le-a dat Gigi Becali mirilor! Reacția Teodorei

0
581

La petrecerea de nuntă, Teodora, fata cea mare a lui Gigi Becali, a făcut o declarație emoționantă despre părinții ei. La rândul lui, omul de afaceri a dezvăluit ce cadou a vrut să le facă mirilor, dar fiica lui a refuzat. Însă, darul de nuntă de la tatăl ei a făcut-o milionară pe Teodora.

Înainte să taie tortul de la nuntă, Teodora a transmis un mesaj: „Le mulțumesc părinților că am ajuns aici și că ei văd acest moment!”. Gigi Becali a fost provocat de Cătălin Măruță, prezentatorul evenimentului, să spună câteva cuvinte: „Plânge tata socru… V-am văzut cu lacrimi în ochi”.

„Gata! Acum e liberă! I-am spus: «Cât ești la mine, faci ce zic eu!». Ea știa când e la mine face ca mine! După aia faceți ca bărbații voștri! Păi acum nici nu vrea să-i fac casă în curtea mea. Am 30.000 de metri și vreau să le fac casă în curte. Nu vrea! Ce, să ne comande tata și acum?”, a spus Gigi.

Teodora a încheiat discursul: „Părinții mei mă vor avea alături tot timpul!”. Însă, Gigi Becali a avut grijă ca darul de nuntă pentru fiica lui să fie unul pe măsură. Acesta i-a făcut cadou un milion de euro, au declarat surse apropiate de familie pentru Libertatea. Banii au fost transferați într-un cont comun al mirilor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here