Iarna grea. Un ţigan tânăr este prins la furat şi ajunge la puşcărie.

0
1340

Iarna grea. Un ţigan tânăr este prins la furat şi ajunge la puşcărie. Într-o zi, mamă-sa vine cu un pacheţel la vorbitor. – E rău? – Nu, mamă, merge. – Cum e mâncarea? – Avem de trei feluri, iar de doua ori pe săptămână ne dă şi ceva carne. – Dar căldură? – Merge. Noi venim de la muncă, ne spălăm repede şi intrăm în pat. – Dar lumină? – Noaptea se stinge, însă avantajul e că ne culcăm devreme şi dormim mai mult. – Sa fii cuminte, mamă, să nu faci vreo prostie să te dea ăştia afară.

BONUS:

Doi soți iau cina într-un restaurant elegant. La un moment dat, apare o tânără senzuală care îl salută pe bărbat într-un mod foarte intim. Soția îl întreabă: – Cine e tipa asta obraznică? – Amanta mea, îi răspunde soțul. – Nu ți-e rușine? Să știi că îmi iau lucrurile și plec la mama!  – Foarte bine, îi răspunde soțul, dar să știi că atunci adio shopping la Milano, ski în Alpi și croaziere pe Mediterana!Soții mănâncă în tăcere… Peste o vreme, intră în local prietenul familiei, la braț cu o tânără blondă, sexy și foarte elegantă. – Cine-i tipa cu care este amicul tău?, întreabă soția. – Amanta lui. După câteva minute de reflecție, soția exclamă: – A noastră-i mai frumoasă.

Noapte de iarna, furtuna, un brutar tocmai voia sa inchida magazinul, cand intra pe usa un client infrigurat care voia sa cumpere doua cornuri. − Sunteti insurat, domnule? intreaba brutarul. − Bineinteles! Dar ce, credeti ca mama m-ar fi trimis la cumparaturi pe o vreme ca asta dupa cornuri?!