Cum ai facut amor

0
6984

Italianul: -Săptămâna trecuta, m-am culcat cu draga mea Lucia, a fost grozav. Am uns-o toata cu ulei de masline, am facut dragoste pătimașa și la final ea a gemut pentru 5 minute.

Francezul: -Săptămâna trecuta, am făcut amor cu iubita mea Amelie, a fost grozav. Am întins frișca peste tot trupul ei, am făcut dragoste ca nebunii și la final ea a țipat pentru 15 minute.

Romanul: -Ei bine, săptămâna trecuta și eu am făcut dragoste cu Maria mea. Am dat-o prin untura, am făcut s*x și apoi ea a urlat sase ceasuri.

Uimiți, italianul și francezul îl întreabă: 

-Ce naiba ai putut tu sa-i faci soției de-a țipat 6 ore?

-Mi-am șters mâinile pe draperiile din sufragerie! 

Alt banc frumos: Un tip il suna pe prietenul sau cel mai bun:

– Scuza-ma ca te deranjez chiar in luna de miere, dar am nevoie de sfatul tau pentru o decizie cruciala. Suspectez de ceva timp ca sotia ma inseala. Semnele obisnuite, suna telefonul si, daca raspund eu, cel care suna inchide. Sotia iese foarte mult cu „prietenele”  ei si cand o intreb cine sunt acestea intotdeauna imi raspunde .Doar niste prietene de la serviciu, nu le cunosti.

Stau intotdeauna treaz si ma uit pe geam, ca sa vad masina din care coboara cand se intoarce acasa, dar intotdeauna vine jos, pe alee. Desi aud o masina care pleaca de la coltul strazii. Odata am luat telefonul ei doar pentru a vedea cat e ceasul si a inceput sa tipe sa nu mai pun mana pe telefonul ei. In fine, niciodata nu am deschis acest subiect cu ea. Cred ca in adancul sufletului meu pur si simplu nu vreau sa aflu adevarul, dar aseara a iesit iar si m-am hotarat s-o pandesc.

Am parcat motocicleta mea Kawasaki aproape de garaj si m-am ascuns dupa ea. Chiar in acel moment, cand eram culcat dupa Kawasaki-ul meu, am observat ca prin invelisul de la supapa motorului parea ca se scurge putin ulei. Intrebarea mea este : E ceva ce pot repara singur sau trebuie sa o aduc la service?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here