Cine este INCORNORATUL?

0
8191


Un individ isi suspecta sotia ca avea un alt barbat. Intr-o zi, se hotari sa vina acasa la o alta ora ca deobicei si a surprins-o efectiv, dormind cu alt barbat. 
Scoase revolverul cu grija, ca sa nu-i trezeasca… il arma… si cand era gata sa traga primul glont… incepu sa se gandeasca…. 
In ultimul timp, isi daduse seama ca viata lui de barbat casatorit, se imbunatatise. Sotia nu-i mai cerea bani sa cumpere carne, nici pentru haine, bijuterii sau pantofi, cu toate ca aparea mereu cu o rochie noua, o bijuterie noua sau sandale la moda. 
Copiii schimbasera scoala publica din cartier, cu o scoala privata, intr-un cartier elegant al orasului. Ca sa nu mai spunem, de noua masina pe care sotia o achizitionase, in ciuda faptului ca de 4 ani nu-i mai crescuse salariul si de atunci am suspendat cota lunara pe care trebuia sa i-o dau. 
Iar de provizii, ce sa mai vorbim. Niciodata nu a avut atata abundenta in casa, ca in ultimele luni. Si plata luminii, apa, telefon, internet, mobile, carduri de credit, de cat timp nici nu mai auzise vorbind 
despre ele. 
Motivul era ca sotia lui era o combinatie intre Nicole Kidman, cu Catherine Zeta Jones si Elizabeth Hurley. O nebunie, delicioasa, apetisanta si dorita. 
A pus arma inapoi cu aceiasi grija ca sa nu-i trezeseasca si a iesit din camera incetisor. 
S-a oprit in usa salonului. A aprins o tigara, a reflectat un pic si si-a zis: 
“Tipul plateste chiria, supermarketul, educatia copiilor, facturile casei, masina? Toate cheltuielile casei? Eu ma culc cu ea in fiecare zi…  
Si, iesind din casa, casa lui, trase concluzia: 
– La naiba!!! INCORNORATUL este EL!!!”

CITESTE SI URMATORUL BANC:

CUM ESTE POSIBIL SA FII VIRGINA DUPA TREI CASATORII


O femeie de 54 de ani se marita pentru a 4-a oara. In noaptea nuntii ii spune noului ei sot: – Te rog sa fii tandru cu mine. Inca sunt virgina!

– Ha ! Ha ! Ha ! Cum poti sa fi virgina?, intreaba sotul incredul.

Doar ai mai fost maritata de 3 ori!

– Ei bine, raspunde femeia, primul meu sot era psihiatru. Tot ce isi dorea era sa vorbeasca despre sex.  Al doilea meu sot era ginecolog. Tot ce isi dorea era sa se uite la sexul meu.

Al treilea meu sot era colectionar de timbre. Oh, doamne, ce dor mi-e de el!!!

BONUS:

La masa, in Ajunul Craciunului, fiica de 10 ani, cu lacrimi in ochi:

– Nu mai sunt fecioara!

Tatal catre mama, disperat:

– Tu esti de vina. Nu gatesti, nu speli, toata ziua nu faci nimic altceva decat sa te aranjezi, te inbraci cu fuste scurte, te uiti la telenovelele alea… crezi ca esti un exemplu bun?

– Eu? Tu – care bei nopti intregi, injuri ca la usa coprtului, te uiti la filme deocheate. Din cauza ta a ajuns asa copilul!

– Ba e vina sora-sii, care umbla cu badaranul ala care o inghesuie pe unde-o prinde.

Bunica, mai calma, o intreaba pe fetita cum s-a intamplat.

– Pai Doamna Invatatoare a ales alta fetita pentru rolul Fecioarei la serbarea de la scoala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here